Російскомовна версія сайту Ваш сон – КАЗКА!
 
 
 
 
   
     
 

ПРАВИЛА ПОСТІЛЬНОГО РЕЖИМУ (акуратним та лінивим)

Заправлять постель

1.Скільки разів тобі нагадувала мама: «Вранці встанеш - одразу заправ ліжко». Це добре ми запам'ятали змалку. Справді, залишати на весь день «розгромлене» ліжко – верх ледарства. Але чи потрібно негайно застилати її ковдрою чи покривалом?
Спробуємо розібратися. Тепла постіль зранку має ще й високу вологість, бо за ніч наше тіло виділяє понад 0,5 літри поту. Якщо негайно застелити ліжко, любовно розгладивши складочки на покривалі – буде красиво, але під ковдрою виникає ефект термоса – ідеальне місце існування пилових кліщів. ВІДКИНЬ КОВДРУ НЕГАЙНО!!! Мікроскопічні, невидимі оку комахи (кліщі-сапрофіти) є в будь-якому будинку. Продукти їхньої життєдіяльності викликають алергію. Проте жодних особливих засобів для їхнього знищення не потрібно. Просто після сну відкинь ковдру і відкрий вікно на 15-20 хвилин, щоб провітрити кімнату і тільки після цього виконуй мамине нагадування «Вранці встанеш - відразу заправ ліжко».          

Стирать белье

2.Гігієна. Постільну білизну слід міняти щотижня. Прання постільних речей повинно проходити при температурі 60 градусів. Постільна білизна, висушена на вулиці на сонці, не потребує прасування - ультрафіолет вбиває мікроби.

3.Подушки та матраци. Для того щоб подушки служили довго і «правильно» потрібно їх частіше провітрювати, влітку - на сонечку, а взимку виносити на мороз. Але так робили наші бабусі. Нам, як правило, ніколи. Але з'явилася можливість скористатися спеціальними чищеннями (замовити реставрацію подушки можете у нас на сайті). Робити це необхідно не рідше одного разу на рік.
Матраци теж люблять провітрювання, тому під час зміни постільної білизни залиш його відкритим хоча б на годину. Запам'ятай: ортопедичний матрац не можна вибивати. Чистити лише пилососом. Кожні три місяці матрац перевертають, щоб відновити пружні пружинні блоки. Матраци не вічні. Звичайний термін їхньої служби – від восьми до десяти років.



Повернутись до списку статей >> Перейти на головну >>
Пухові ковдри

Пухо-пір'яні подушки

Ексклюзивні подушки

Ортопедичні подушки


Позбавляємо алергії!

ЖОРСТКА ПОДУШКА

Системи очищення повітря GreenTech Environmental

Система очищення та відновлення повітря GT-3000

ПРАВИЛА ПОСТІЛЬНОГО РЕЖИМУ (акуратним та лінивим)

Аналіз поз уві сні – дозволяє вивчити глибину психіки

БУДОВА ПУХУ та ПЕРА

Чистити подушки – навіщо?

Рекомендації щодо вибору подушки

Рекомендації щодо вибору наповнювача подушки

Ідеальний наповнювач для подушок та ковдр

Кліщі домашнього пилу - причина побутової алергії

Екскурс в історію подушок

Здоровий сон – успіх у всіх справах!

Оцінка якості перопухової продукції

Цей загадковий СОН!

Поради щодо догляду за пуховими ковдрами та подушками



 
  Copyright © podusia.ua 2011
Перепечатка материалов с сайта разрешена только с прямой активной ссылкой на http://podusia.ua/